tentusscher-stripe

TEN TUSSCHER OP SOCIAL MEDIA

Ontdek hier snel en overzichtelijk wat wij graag met u willen delen

Fietsenwinkel Ten Tusscher
Timeline Photos HOTHOTHOT! Zondag streden Edwin, Jorien en Vincent in Assen voor punten in de MTB NL Cup. Edwin reed bij de amateurs na een nette 2e plaats. Na vier overwinningen achter elkaar moest hij vandaag genoegen nemen met een trede lager ...
Fietsenwinkel Ten Tusscher
Photos from Fietsenwinkel Ten Tusscher's post Winst voor Edwin! Hij reed al snel met een kopgroep voor de rest uit. Edwin wist de snelle wedstrijd in de laatste ronde te winnen! Guus kon helaas zijn draai niet vinden op deze snelle ronde!
Fietsenwinkel Ten Tusscher added ...
Fietsenwinkel Ten Tusscher
Photos from Fietsenwinkel Ten Tusscher's post Check die nieuwe kleding! In die nieuwe kleding was het een dagje afzien in Emmelshausen op een zwaar parcours! Gister streden Ron, Jorien, Daan, Edwin en Vincent op een technisch parcours met veel hoogtemeters! Edwin reed de 70 kilometer als ...
Fietsenwinkel Ten Tusscher
Junior Cyclingteam KNWU District-Oost Succes!
Kijk de mannen zijn er helemaal klaar voor. Bij deze ook de bekendmaking van onze nieuwe sponsor.
Fietsenwinkel Ten Tusscher shared Junior Cyclingteam KNWU District-Oost's photo.
Fietsenwinkel Ten Tusscher
Photos from Fietsenwinkel Ten Tusscher's post De S-Phyre fietsschoenen collectie is nu bij ons verkrijgbaar via de webshop (of kom langs in de winkel). Op = Op.
https://www.tentusscher.nl/shimano-s-phyre-race-mtb-schoenen/

— Products shown: Shimano S-Phyre MTB schoen XC900 blauw, Shimano S-Phyre MTB schoen XC900 zwart, Shimano S-Phyre Raceschoen ...
Fietsenwinkel Ten Tusscher
Fietsenwinkel Ten Tusscher's cover photo Fietsenwinkel Ten Tusscher updated their cover photo.
Fietsenwinkel Ten Tusscher
Photos from Fietsenwinkel Ten Tusscher's post Race update! Zondag reden Daan, Jorien en Vincent de NL-Cup MTB wedstrijd in Honselersdijk! Daan kon zich na een valpartij goed terug vechten naar een 7e plek. Jorien verbaasde zichzelf op het technische parcours en kwam als 10e dame over ...
Fietsenwinkel Ten Tusscher
Photos from Fietsenwinkel Ten Tusscher's post Afgelopen week leverden wij 20 Giant elektrische fietsen aan de verschillende afdelingen van de Gemeente Enschede! De fietsen zullen zichtbaar zijn door heel Enschede!
Fietsenwinkel Ten Tusscher added 2 new photos.
Fietsenwinkel Ten Tusscher
Photos from Fietsenwinkel Ten Tusscher's post Test de nieuwste fietsen zoals de Cannondale Mavaro's of Bulls Lacuba met Brose motor! Ook Specialized kun je testen met de nieuwe VADO met ook een Brose motor.
Fietsenwinkel Ten Tusscher added 13 new photos to the album: Ten Tusscher ...
Fietsenwinkel Ten Tusscher
MTB Team Forte Sportswear Mathieu en Herbert strijden deze week op hun Scalpel- Si in de zwaarste mountainbike tocht van het jaar! Vandaag dag 3 in de Cape Epic die voor het eerst in veertien jaar een ingekorte etappe kende.
21-03-2017

Vandaag stond er ...
Fietsenwinkel Ten Tusscher
Timeline Photos Kom langs om de nieuwste e-bikes te testen! Koop je in deze actieweek een e-bike dan ontvangt u een gratis 5 jarige all-risk verzekering van ENRA t.w.v. € 568,-!
Fietsenwinkel Ten Tusscher
E-bike testdagen 2017 Test de allernieuwste innovaties op het gebied van elektrische fietsen! Test de nieuwe Specialized VADO, de Cannondale Mavaro en Contro-E. We hebben ook de nieuwe Bulls met Brose motor!
Test de allernieuwste innovaties op het gebied van elektrische fietsen! Test ...
Fietsenwinkel Ten Tusscher
Technische fietsspecialist gezocht!

Heb jij passie voor fietsen en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietstechniek? Dan kun jij ons team komen versterken!

Je werkt met de mooiste merken en bent er voor ...
Fietsenwinkel Ten Tusscher
Fietsenwinkel Ten Tusscher's cover photo Fietsenwinkel Ten Tusscher updated their cover photo.
Fietsenwinkel Ten Tusscher
Fietsenwinkel Ten Tusscher Veiligheid op de high-speed e-bike! De regels veranderen voor het fietsen op een high-speed e-bike! Zo komt er een helmplicht en ben je verplicht een gele kentekenplaat te monteren! Wij hebben de eerste goed gekeurde helmen voor deze fietsen voorradig! ...
Fietsenwinkel Ten Tusscher
Veiligheid op de high-speed e-bike! Fietsenwinkel Ten Tusscher added 6 new photos to the album: Veiligheid op de high-speed e-bike! — in Enschede, Netherlands.
Fietsenwinkel Ten Tusscher
Techavond OWC 2017 Afgelopen woensdag hielden wij een technische avond voor de leden van de OWC! Tijdens een techavond geven wij informatie over onder andere je fietshouding en het sleutelen aan je eigen fiets maar ook andere onderwerpen kunnen aanbod komen! Ook interesse ...
Specialized Roubaix legendarischer dan iedere andere fiets De Specialized Roubaix, verkrijgbaar bij Fietsenwinkel Ten Tusscher! Ontwikkeld door en voor professionals en verkrijgbaar in elk segment voor elke rijder!
Vincenzo Nibali houdt van zijn Tarmac De Tarmac is meer dan een racefiets! De racefiets die in elk terrein perfect uit de voeten kan! Maak nu je testrit op de Specialized Tarmac bij Fietsenwinkel Ten Tusscher!
Racefiets uitleg door Martijn Bij iedere wielrenner past een andere racefiets, van carbon tot aluminium en van schijfrem tot velgrem. Martijn verteld u alles over wat komt kijken bij het kiezen tot een juiste racefiets. Voor meer informatie bent u van harte welkom in ...
E-bike uitleg door Jan ten Tusscher Welke e-bike past nu het best bij u? Jan legt de verschillen per e-bike duidelijk en overzichtelijk uit. Kom langs in de winkel voor meer informatie en maak een testrit!
Trek! Het merk dat fietsen naar een hoger niveau tilde! Bekijk de opkomst van Trek. Hoe het begon in 1976 en zich nog steeds ontwikkeld in de huidige tijd!
Emiliy Batty over de Trek Superfly! De raket onder de hardtail mountainbikes! Verkrijgbaar bij Fietsenwinkel Ten Tusscher!
Downhill met de Trek Slash! Hard fietsen is leuk! Maar hard naar beneden door de bossen is nog leuker! De Trek Slash maakt het mogelijk om keihard downhill te gaan waar jij maar wilt! Verkrijgbaar bij Fietsenwinkel Ten Tusscher!

Laad meer