CROOZER BESTELPAGINA


25 JAAR DUITSE DEGELIJKHEID

Bij Croozer hebben ze 25 jaar ervaring in het maken van de beste fietstrailers. Een prachtig merk met innovatieve oplossingen. In een handomdraai veranderd u de Croozer bovendien van fietsaanhanger naar praktische kinderwagen of handige jogger voor een wat ruiger terrein. Laat u verrassen door dit staaltje meesterwerk!

CROOZER KID PLUS FOR 2

€799,00

De Croozer Kid Plus – het multifunctionele talent met comfortabele Sylomer® vering. Je kind zit er bijzonder lekker en schokken worden zeer goed opgevangen. Je kunt je Croozer dankzij de 3in1-functie gebruiken als fietsaanhanger, buggy of walker. Bovendien is het mogelijk om je Croozer in enkele seconden om te bouwen. Alle 3 de sets worden meegeleverd. Je kunt kiezen uit een groot aantal accessoires.

Lees meer en bestel

CROOZER KID PLUS FOR 1

€749,00

De uitvoering voor 1 kind – het multifunctionele talent met comfortabele Sylomer® vering. Je kind zit er bijzonder lekker en schokken worden zeer goed opgevangen. Je kunt je Croozer dankzij de 3in1-functie gebruiken als fietsaanhanger, buggy of walker. Bovendien is het mogelijk om je Croozer in enkele seconden om te bouwen. Alle 3 de sets worden meegeleverd. Je kunt kiezen uit een groot aantal accessoires.

Lees meer en bestel

CROOZER KID FOR 2

€599,00

Met de Croozer Kid fietsaanhanger kun je met je kinderen heerlijke uitstapjes maken – dat is natuurlijk puur genieten. Er is plek zat en de vele accessoires maken de Croozer Kid tot de ideale metgezel. Dankzij de 3in1-functie is je Croozer variabel inzetbaar en kan in een handomdraai van fietskar tot buggy of walker worden omgebouwd. Alle 3 de sets worden standaard meegeleverd. Gemakkelijker kan haast niet. En praktischer ook niet.

Lees meer en bestel

CROOZER KID FOR 1

€549,00

Met de Croozer Kid fietsaanhanger kun je met je kind heerlijke uitstapjes maken – dat is natuurlijk puur genieten. Er is plek zat en de vele accessoires maken de Croozer Kid tot de ideale metgezel. Dankzij de 3in1-functie is je Croozer variabel inzetbaar en kan in een handomdraai van fietskar tot buggy of walker worden omgebouwt. Alle 3 de sets worden standaard meegeleverd. Gemakkelijker kan haast niet. En praktischer ook niet.

Lees meer en bestel

tentusscher-stripe

Accessoires

Bekijk hieronder alle Wahoo accessoires en bestel ze makkelijk en snel via onze site. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel voor een uitgebreide demo.

tentusscher-stripe

Testen of bekijken

We hebben de Croozer modellen natuurlijk ook bij ons in de winkel staan. U bent van harte welkom om de modellen te zien en te testen.

Wil je nog veel meer weten over Croozer? Ze hebben een geweldige website met heel veel filmpjes en uitleg over hun trailers.
Ga daarvoor snel naar de website van Croozer

Croozer Video

Hier kunt u nog een leuke video bekijken waarin alle functies nog eens snel en gemakkelijk worden toegelicht. Graag tot ziens!