tentusscher-stripe

E-BIKE TESTDAGEN 2018

14, 15, 16 & 17 MAART

 

NIEUWE MODELLEN, NIEUWE MERKEN EN EEN GRATIS VERZEKERING

Op onze e-bike testdagen is het wederom mogelijk om alle elektrische fietsen van onze topmerken te testen. Het weer wordt vanaf nu alleen nog maar beter, dus trek er op uit met een nieuwe e-bike!
Laat u kosteloos informeren over de nieuwste trends op fietsgebied en test alle nieuwe e-bikes. Heeft u bijvoorbeeld de nieuwe geïntegreerde accu van Bosch al gezien of de nieuwe geruisloze middenmotor van Bosch?

U bent op 14, 15, 16 en 17 maart van harte welkom in onze winkel aan de Oldenzaalsestraat 340. Heeft u nu al vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

TEST DE FIETSEN VAN:
Cannondale
Gazelle
Trek
Giant
Pegasus
Flyer
Specialized
Kettler
Bulls

VERZEKERING 5-JAAR CASCO OPTIMAAL T.W.V. € 495,- GRATIS

Dit jaar hebben we weer een top aanbieding tijdens de E-bike testdagen. Bij aanschaf van een e-bike tijdens de testdagen ontvangt u een 5 jarige casco optimaal verzekering ter waarde van €495? Gratis.

Inruil in overleg mogelijk
* waarde wordt berekend over aanschafprijs

tentusscher-stripe

DE NIEUWE BOSCH ACTIVE LINE

De nieuwste motor in de Bosch familie. De bewezen middenmotor van Bosch in een nieuw jasje. Nu volledig geruisloos en dus stiller dan voorheen. De motor wordt geleverd in twee varianten. Een reguliere versie en een Plus-versie. De Plus-versie heeft een koppel van 50 newtonmeter (Nm) en is daarmee 10Nm krachtiger dan de reguliere Active Line. Kom langs op onze testdagen om deze motoren te proberen.

DE NIEUWE GEINTERGREERDE POWERTUBE VAN BOSCH

E-bikes worden elk jaar fraaier. Bosch heeft een nieuwe accu ontwikkeld die fraai verwerkt kan worden in het frame. Hierdoor biedt het fietsfabrikanten nieuwe mogelijkheden voor accu integratie. De accu is enkel beschikbaar in een 500Wh uitvoering.

tentusscher-stripe

*NIEUW*
FLYER EN KETTLER BIJ TEN TUSSCHER

We zijn altijd opzoek naar de nieuwste innovaties op fietsgebied, daarom hebben we twee nieuwe merken aan ons assortiment toegevoegd. Dit zijn Flyer en Kettler. Flyer staat bekend om hun betrouwbare en stabiele fietsen en werken onder andere met een Panasonic middenmotor en met de nieuwe PowerTube van Bosch. De twee modellen die u bij ons kunt vinden zijn de UpStreet5 en de GoTour6. Ook voegen we Kettler toe aan ons assortiment. Ook zij weten de PowerTube mooi te integreren in de fiets en bieden ook een optie aan voor Gates riemaandrijving.

tentusscher-stripe

5 JARIGE CASCO-OPTIMAAL VERZEKERING

Uw fiets wilt u natuurlijk goed verzekeren. Bij aanschaf van een e-bike krijgt u tijdens de testdagen een gratis verzekering. Hiermee is uw fiets vijf jaar lang voor de nieuwwaarde tegen diefstal en schade verzekerd! Met deze verzekering kunt u de komende vijf jaar onbezorgd fietsen. Uw fiets verzekeren wij bij ENRA. Al meer dan 25 jaar onze vertrouwde partner bij het afsluiten van verzekeringen. Wij zijn tevens uw tussenpersoon dus regelen alles netjes als u van de verzekering gebruik moet maken.

CANNONDALE

collectie

ULTIMATE

collectie

IDWORX

collectie

GAASTRA

collectie

PEGASUS

collectie

SPECIALIZED

collectie

GAZELLE

collectie

BATAVUS

collectie

SPARTA

collectie

ALLE FIETSEN

collectie