Fiets nu, betaal later met Tweadle

Ten Tusscher Nieuws Leave a Comment

Image

Bij Fietsenwinkel ten Tusscher kun je vanaf nu een fiets kopen met een lening van Tweadle. Tweadle is een nieuw initiatief van ABN AMRO waarbij je leent voor een specifieke aankoop, zoals bijvoorbeeld een mooie e-bike. Bij Tweadle leen je verantwoord, overzichtelijk en volledig online. Je weet na een paar simpele stappen of je in aanmerking komt voor een lening. Hoe werkt het?

Kies jouw favoriete fiets bij ons in de winkel en geef aan dat je interesse hebt in Tweadle. Onze medewerker mailt je dan een link om het Tweadle aanvraagproces te starten. De aanvraag vul je thuis in of in de winkel, wanneer het jou uitkomt en volledig online. Kom je in aanmerking voor de lening? Gefeliciteerd! Je kan je fiets ophalen bij Ten Tusscher. En jij betaalt Tweadle dan elke maand een vast bedrag, tegen een vaste rente.

Wat heb je nodig om in de winkel de lening te kunnen aanvragen?

  • Je smartphone
  • Je DigiD inloggegevens
  • Betaalrekening alleen op jouw naam
  • Toegang tot internetbankieren

Uiteraard kan je dit ook op je gemak thuis doen en je lening daar rond maken.

Image

Lening voor uw fiets extra aflossen?

Je kiest zelf de looptijd van de lening, tot maximaal 4 jaar. Of je in aanmerking komt voor de lening hangt af van je persoonlijke situatie. Het mooie van Tweadle is dat je kosteloos en makkelijk extra kunt aflossen. Zo kun je dus ook weer snel van deze lening af zijn en betaal je minder rente.

Direct meer informatie over Tweadle? Neem dan een kijkje op hun website of download de App!

Pilot fase

Momenteel zit Tweadle in een pilotfase met een beperkt aantal deelnemers. Fietsenwinkel ten Tusscher is daar dus onderdeel van! Onze medewerkers helpen je graag bij het kopen van een fiets met een lening van Tweadle. en zijn natuurlijk op de hoogte van alle voorwaarden en mogelijkheden.

Graag tot snel!
Direct meer informatie over Tweadle? Neem dan een kijkje Tweadle.nl.
Fiets kopen met een lening van Tweadle? Kom langs in onze winkel

Tweadle: In 3 stappen je fietslening voor elkaar!


Image
Image
Image

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op