CYCLOCROSSERS

CANNONDALE SUPERX

Soepeler door de blubber, strakker door de bochten en gemakkelijker remmen! Alles komt samen bij de Cannondale SuperX, de hoge stijfheid en het lage gewicht zorgen ervoor dat deze fiets sneller accelereert dan die van uw concurrent!

Bekijk model & uitvoeringen

CANNONDALE CAADX

Een veelzijdige crossfiets! Afgeleid van de SuperX is dit de aluminium crossfiets die meer biedt dan alleen crossen door de modder! De mogelijkheid om spatborden te monteren maken dit de fiets die u op alle ondergronden kunt gebruiken!

Bekijk model & uitvoeringen

SPECIALIZED DIVERGE

Wanneer de rustige landweggetjes nog steeds te druk zijn, dan staat de Diverge voor je klaar. Speciaal ontwikkeld voor lange dagen in het zadel over slechte wegen, voorzien van endurance-geörienteerde geometrie en ruimte voor banden tot 35 mm breedte. Met de Diverge word je alleen beperkt door de grenzen van jouw voorstellingsvermogen.

Bekijk model & uitvoeringen

SPECIALIZED CRUX

Een volbloed cyclocrosser, geboren voor de modder! Het lichtgewicht frame manoeuvreert u zonder moeite op uw schouder en de efficiënte kracht overbrenging geeft u de mogelijkheid om elke klim op te vliegen!

Bekijk model & uitvoeringen

TREK BOONE

Ontwikkeld met de man die elke cyclocross wedstrijd al gewonnen heeft: Sven Nys! De Trek Boone is de snelste en lichtste crossfiets ooit. Met een racegeometrie en IsoSpeed technologie die oneffenheden weg filtert! Sven heeft er geen half werk van gemaakt!

Bekijk model & uitvoeringen

TREK CROCKETT

Elk kenmerk van de Trek Crockett is ontworpen om te racen! Keuze uit remsystemen zorgen ervoor dat u altijd tot stilstand komt, terwijl de racegeometrie de Crockett laat accelereren tot hoge snelheden.

Bekijk model & uitvoeringen