ENTOUR E+

De Entour-E+ is de nieuwste e-bike, die persoonlijke accu keuze combineert met de SyncDrive life middenmotor, powered by Yamaha

Bekijk model & uitvoeringen

PRIME E+

Moderne stadsfiets met vloeiende ondersteuning en hoge efficiëntie. Voel het gemak van de nieuwe Yamaha middenmotor.

Bekijk model & uitvoeringen

QUCIK E+

De compacte SyncDrive motor levert soepele en constante trapondersteuning – zich naadloos aanpassend aan jouw pedaalkracht – zodat jij makkelijker over heuvels komt, je snelheid op kunt voeren en jouw fietstocht gemakkelijker maakt. Met het snelle en stabiele frame en de EnergyPak batterij maakt de Quick-E elke rit sneller en leuker.

Bekijk model & uitvoeringen

TRIPLE X E+

DeTriple X E+1 laat je stijlvol genieten van een natuurlijk rijgevoel dat veel overeenkomsten vertoont met dat van een gewone fiets. Door zijn comfortabele zitpositie, zijn soepele versnellingssysteem en relaxte stijl, maakt de Triple X fietsen tot een plezierige bezigheid.

Bekijk model & uitvoeringen

EXPLORE E+

De Explore E+ combineert een stadse stijl met een ongepolijst karakter. Net als een SUV, is deze fiets geschikt voor meerdere omstandigheden. Hij voelt zich perfect thuis in een stadsomgeving, maar heeft ook alle mogelijkheid zware fietstassen mee te nemen voor een weekendrit. De SyncDrive middenmot

Bekijk model & uitvoeringen

GRANDTOUR E+

Perfect voor een zorgeloze ontspannen zondagmiddag fietstocht, maar ook voor dagelijks gebruik en voor korte stadsritten, de GrandTour E+ heeft een nieuw ALUXX aluminium frame design met een lage instap voor Dames. De fiets onderscheidt zich door zijn comfortabele zithouding, voorvorkvering en krachtige Magura HS11 hydraulische velgremmen.

Bekijk model & uitvoeringen

EASE E+

Een moderne uitvoering van de klassieke stadsfiets. De Ease-E laat je stijlvol genieten van een natuurlijk rijgevoel dat veel overeenkomsten vertoont met dat van een gewone fiets. Door de lage instap gecombineerd met de unieke frame-eigenschappen van Giant, krijg je een fiets waar je net zo makkelijk opstapt als dat je ermee rondrijdt. De SyncDrive-F motor zorgt voor een soepele en stille rit. Lees alles over de technische eigenschappen van het systeem bij de Tech Highlights.

Bekijk model & uitvoeringen

ROAD E+ PRO

Met zijn doelgerichte geometrie, uitstekende gewichtsverdeling en geïntegreerde krachtbron, houdt de Road-E+ de gang erin tijdens druk woon-werkverkeer en andere avonturen op de weg. Met de SyncDrive Pro motor is een cadans van 120 omwentelingen per minuut mogelijk en hij levert een krachtige 80 Nm koppel. De afmontage omvat een innovatieve 500Wh EnergyPak dat zijwaarts uit het frame te verwijderen is. Bovendien heeft hij tubeless banden die zorgen voor een soepeler rijgedrag, minder lekke banden en minder rolweerstand.

Bekijk model & uitvoeringen

TOUGHROAD E+

Met de ToughRoad E+ GX kun je op een efficiënte en gecontroleerde manier van de binnenstad naar de vrije natuur rijden. Het is een geweldige ervaring om avonturen te beleven op telkens wisselend terrein waarbij je de vrijheid voelt om verder dan ooit te rijden. De ALUXX aluminium frameset en de Yamaha SyncDrive Sport-motor koppelen vertrouwd stuurgedrag aan een soepele acceleratie op verharde en onverharde wegen. De ToughRoad E+ GX heeft bredere banden en geïntegreerde bevestigingen voor bagagedragers om spullen mee te nemen. Hij geeft je extra comfort en vertrouwen om je grenzen te verlegen en nieuwe avonturen na te jagen.

Bekijk model & uitvoeringen