GIANT ELEKTRISCHE FIETSEN

ENTOUR E+

De Entour-E+ is de nieuwste e-bike, die persoonlijke accu keuze combineert met de SyncDrive life middenmotor, powered by Yamaha

Bekijk model & uitvoeringen

PRIME E+

Moderne stadsfiets met vloeiende ondersteuning en hoge efficiëntie. Voel het gemak van de nieuwe Yamaha middenmotor.

Bekijk model & uitvoeringen

QUCIK E+

De compacte SyncDrive motor levert soepele en constante trapondersteuning – zich naadloos aanpassend aan jouw pedaalkracht – zodat jij makkelijker over heuvels komt, je snelheid op kunt voeren en jouw fietstocht gemakkelijker maakt. Met het snelle en stabiele frame en de EnergyPak batterij maakt de Quick-E elke rit sneller en leuker.

Bekijk model & uitvoeringen

TRIPLE X E+

DeTriple X E+1 laat je stijlvol genieten van een natuurlijk rijgevoel dat veel overeenkomsten vertoont met dat van een gewone fiets. Door zijn comfortabele zitpositie, zijn soepele versnellingssysteem en relaxte stijl, maakt de Triple X fietsen tot een plezierige bezigheid.

Bekijk model & uitvoeringen

EXPLORE E+

De Explore E+ combineert een stadse stijl met een ongepolijst karakter. Net als een SUV, is deze fiets geschikt voor meerdere omstandigheden. Hij voelt zich perfect thuis in een stadsomgeving, maar heeft ook alle mogelijkheid zware fietstassen mee te nemen voor een weekendrit. De SyncDrive middenmot

Bekijk model & uitvoeringen

GRANDTOUR E+

Perfect voor een zorgeloze ontspannen zondagmiddag fietstocht, maar ook voor dagelijks gebruik en voor korte stadsritten, de GrandTour E+ heeft een nieuw ALUXX aluminium frame design met een lage instap voor Dames. De fiets onderscheidt zich door zijn comfortabele zithouding, voorvorkvering en krachtige Magura HS11 hydraulische velgremmen.

Bekijk model & uitvoeringen