TM+ SERIES

Een allround elektrische fiets met een slimme, efficiënte en extreem duurzame afmontage. Een perfecte gewichtsverdeling met de extreem betrouwbare middenmotor van Bosch! Een sterke no-nonsens elektrische fiets!

Bekijk model & uitvoeringen

LM+ SERIES

De comfortabele en onderhoudsvriendelijke elektrische fiets! De LM+ Serie fietsen garanderen de beste combinatie van natuurlijke en soepele ondersteuning! Alle LM+ Serie fietsen zijn afgemonteerd met het Shimano Steps ondersteuning systeem!

Bekijk model & uitvoeringen

UM+ SERIES

Een allround elektrische fiets met slimme en efficiënte eigenschappen. Bestand tegen stadsgebruik en klaar voor elke rit. Met de Bosch Active middenmotor wordt iedere rit een plezier!

Bekijk model & uitvoeringen

VERVE+ SERIES

Verve+ is de hybride e-bike die ervoor zorgt dat opnieuw verliefd wordt op fietsen. De soepele, krachtige elektrische ondersteuning zorgt dat je meer per fiets kunt doen terwijl het ook nog leuker is om te doen.

Bekijk model & uitvoeringen

POWERFLY

De Powerfly is het toppunt van beproefde Trek mountainbike-technologie in combinatie met de beste e-MTB-technologie. Dit is een uiterst breed inzetbare mountainbike met trapondersteuning die je meer power en meer mogelijkheden geeft.

Bekijk model & uitvoeringen

NEKO+

De Neko+ is een veelzijdige, allround elektrische hybride voor vrouwen die zich evengoed thuisvoelt op de straat als op onverhard terrein zoals zandwegen, trails en gravelpaden. Hij is uitgerust met een Shimano STEPS-systeem dat je ondersteunt tot snelheden van 25 km/u.

Bekijk model & uitvoeringen

SUPER COMMUTER+

Met de Super Commuter richt Trek zich op de jonge, sportieve e-biker en forenzen. Hiermee fiets je de files voorbij en geniet je van een dagelijkse gezonde leefsstijl. De krachtige Bosch Performance Line middenmotor zit, net als de accu, mooi weggewerkt in het frame en wordt extra beschermd door een unieke beschermingsplaat. Stijlvol en futuristisch design in flitsend rood, uitgerust met een carbon voorvork en een lichte derailleurversnelling

Bekijk model & uitvoeringen

DUAL SPORT+

De Dual Sport+ is een veelzijdige, allround elektrische hybride die zich evengoed thuisvoelt op de straat als op onverhard terrein zoals zandwegen, trails en gravelpaden. Hij is uitgerust met een Shimano STEPS-systeem dat je ondersteuning geeft tot snelheden van 25 km/u.

Bekijk model & uitvoeringen