Trek super commuter series

Trek Super Commuter+

 • Sportief ontwerp

  Het is niet alleen de sportieve geometrie, maar ook de plaatsing van de accu en de keuze van de onderdelen die ervoor zorgen dat deze fiets een van de sportiefste RIDE+ elektrische fietsen is.

 • Motor Armor

  De locatie van de centraal geplaatste Bosch-motor maakt hem kwetsbaar voor opspattende stenen vanaf het wegdek. Daarom ontwikkelden de Trek-ingenieurs in Nederland onze eigen exclusieve lichtgewicht Motor Armor voor extra bescherming.

 • 11-Speed

  De nieuwe norm voor versnellingssystemen

 • Ondersteuning tot 45 km/u

  Als 25 km/u gewoon niet genoeg is, dan zorgt het krachtige Bosch ondersteuningssysteem voor snelheden tot 45 km/u. We bevelen het dragen van een helm aan bij het rijden op de Super Commuter+.

 • Meest geavanceerde e-biketechnologie

  De Super Commuter+ koppelt de meest geavanceerde e-bike-technologieën aan een Bosch accu met de grootste accucapaciteit. Het resultaat is een fiets die het tweewielergevoel een compleet nieuwe dimensie geeft.

Zeg vaarwel tegen het parkeergeld en het vechten om een parkeerplekje.!

Trek Super Commuter+

Er is geen reden meer om de snooze-knop van je wekker in te drukken als je vervoersmiddel naar het werk aanvoelt als een droom. De Super Commuter+ is de elektrische fiets die ervoor zorgt dat daar waar je ook naartoe moet, je altijd op de prettigste manier reist.

Modellen in de Super Commuter Series serie