GAZELLE ULTIMATE
STAD/HYBRIDE


Gazelle Ultimate Stads- en Hybridefietsen

De Ultimate serie van Gazelle is de topcollectie van Gazelle en biedt een erg hoogwaardig frame gecombineerd met de juiste onderdelen. Het verschil met een standaard Gazelle is vooral dat het frame lichter, stabieler en stijver is. Hierdoor zal het rijgedrag sterk verbeteren ten opzichte van een normaal frame. Hieronder leggen we de verschillende type fietsen uit.

Gazelle Ultimate C8

Zoek je een betrouwbare fiets voor gebruik in de stad, dan is de Gazelle Ultimate C8 de perfecte fiets. Het grote voordeel van de Ultimate C8 is dat die onderhoudsvriendelijk is en een rijgedrag biedt die erg comfortabel is. Zo biedt deze fiets je een verende voorvork en een verende zadelpen om eht comfort te verbeteren. Shimano 8 versnellingsnaaf bied je een onderhoudsvriendelijke fiets met de juiste versnellingen.

Gazelle Ultimate T30+

Voor een comfortabele fiets waarmee je lange afstanden kunt fietsen is de Gazelle Ultimate T30+ erg geschikt. Zo beschikt deze over 30 versnellingen zodat je een erg groot bereik hebt qua versnellingen. Daarnaast zorgt de verende voorvork en zadelpen ervoor dat je erg comfortabel kunt fietsen. Daarnaast bieden de Magura hydraulische velgremmen een betrouwbaar gevoel over de fiets aangezien deze remmen erg krachtig en goed doseerbaar zijn.

Gazelle Ultimate T30

Wanneer je een fiets zoekt die over een stabiel en direct rijgedrag beschikt dan is de Gazelle Ultimate T30 een erg geschikte fiets. Deze beschikt namelijk ten opzichte van de Ultimate T30+ niet over een verende voorvork en zadelpen. Hierdoor is de fiets lichter en directer in het rijgedrag waardoor die meer geschikt is voor de sportieve rijder. Verdere kenmerken aan deze fiets is het Shimano versnellingssysteem met 30 versnellingen en de v-brakes.

Gazelle Ultimate S8

Deze Gazelle Ultimate S8 kenmerkt zich als een erg sportieve fiets met erg weinig onderhoud. Het is dan ook niet voor niets dat dit een erg populaire fiets is voor woon-werkverkeer of lange tochten. De Gazelle Ultimate S8 beschikt namelijk over een riem (belt) voor een geruisloze fiets en minder onderhoud. Daarnaast zorgen de schijfremmen ervoor dat je onder alle omstandigheden de beste remmen hebt.

tentusscher-stripe

Bosch e-tube

Elektrische fietsen worden elk jaar fraaier. Bosch heeft een nieuwe accu ontwikkeld die fraai verwerkt kan worden in het frame. Hierdoor biedt het fietsfabrikanten nieuwe mogelijkheden voor accu integratie. De accu is enkel beschikbaar in een 500Wh uitvoering.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in één van deze fietsen, kom dan gerust langs bij ons in de winkel zodat je bijvoorbeeld een proefrit kunt maken op één van de modellen.