CANNONDALE MOUNTAINBIKES

ALL NEW F-SI

F-Si heeft altijd de grenzen verlegd van wat een XC hardtail kan, de nieuwe F-Si gaat hier harder en verder in dan ooit. Geen enkele andere hardtail daalt zo snel, klimt zo behendig, trapt harder of is soepeler. Met de buitenaardse prestaties van de nieuwe Lefty Ocho, heb je een geheel nieuw niveau van XC-mogelijkheden. Op maat gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de geobsedeerde XC’ers.

Bekijk model & uitvoeringen

SCALPEL SI

Goed, beter, best. Dat is wat Cannondale gedacht moet hebben toen ze dit wapen ontwikkelden! Ze hadden al goede Scalpels, deze Scalpel is de beste! Strakker dan een hardtail en stabieler dan ooit te voren. De nieuwe Cannondale Scalpel SI heeft alles wat je van een hardtail verwacht maar dan als full-suspension! Harder de berg op en nog harder naar beneden!

Bekijk model & uitvoeringen

MOTERRA

Dit is het echte mountainbiken — Met super ondersteuning! geweldige handling, ongelofelijke stijfheid en gewichtsverdeling, de Moterra en Moterra LT laten je omhoog rijden als een speer.

Bekijk model & uitvoeringen

F-SI CARBON

Om de snelste XC mountainbike te kunnen ontwikkelen is Cannondale met meer bezig dan alleen ontwikkelen! De Cannondale F-Si is de fiets waar je nog beter op stuurt, nog sneller op gaat en met nog meer plezier de afdalingen in duikt! De toekomst ligt voor het oprapen!

Bekijk model & uitvoeringen

CUJO

Wat de trail ook voor je in petto heeft, de Cujo kan het aan. Met gemak. De enorme 27+ banden en stabiele geometrie geven je voordeel op het meest rotsachtige en uitdagende terrein.

Bekijk model & uitvoeringen

TRAIL

De fiets voor groot en klein. Verschillende wiel diameters maken deze fiets toegankelijk voor een breed prestatiegericht publiek! Een geavanceerd lichtgewicht frame is jouw toegangskaart tot offroad speelplezier!

Bekijk model & uitvoeringen

HABIT

Opzoek naar een fiets die alles kan? Zorg dan dat het een Habit wordt! De Cannondale Habit geeft een hele nieuwe betekenis aan het begrip fun! De afdaling in als een enduro fietse en de berg op als een hardtail bike! De super veelzijdige Habit bezorgt de berijder een grote glimlach!

Bekijk model & uitvoeringen

BAD HABIT

Nog meer plezier tijdens het fietsen? Ja het dat krijgt u met de Bad Habit! Meer tractie, meer grip en meer vertrouwen, dit alles in combinatie met 27.5 inch wielen maken de fiets waar je nooit genoeg van krijgt!

Bekijk model & uitvoeringen

TRIGGER

Voor de grote ups en downs. Altijd All Mountain. Met zijn nieuwe, geniale 2 standen demper, zijn Ai aandrijflijn en All Mountain geometrie is de Trigger geboren voor de zwaarste dagen in de bergen. Waar inzet wordt omgezet naar voldoening. Voor diegene die altijd All Mountain wil gaan.

Bekijk model & uitvoeringen

JEKYLL

De gloednieuwe Jekyll is klaar om de overwinning te pakken. Klaar om over de flowtrails, technische afdalingen en grote rotsen te worden gestuurd. Klaar om harder te knallen, sneller door de bocht te scheuren en gemakkelijker te klimmen dan alle andere fietsen. Om het eenvoudig te zeggen: de nieuwe Jekyll is klaar om te racen en klaar om te winnen. Ben jij er ook klaar voor?

Bekijk model & uitvoeringen