Cannondale Trail

Cannondale Trail Series

 • Instapmodellen met topprestaties

  Wordt verliefd op zand en modder op deze lichtgewicht, op races geïnspireerde trailmachines.

 • Join the Aluminati

  Bij Cannondale is de ‘Aluminium-cultus’ een belangrijk ding. Het begon met de ontwikkeling van onze aluminium racefietsen in 1983 en loopt door tot de lancering van de gloednieuwe CAAD-12 voor 2016. Ze zijn al jaren de maatstaf in industrie als het gaan om de constructie van aluminium fietsen op topniveau. De elegante buisvormen, de dikte aan de binnenzijde van de frames, de gladde lasnaden bij de verbindingspunten – het zorgt alles bij elkaar voor een rijgevoel dat synoniem staat voor de naam Cannondale.

 • Save micro suspension technologie

  Cannondale SAVE micro-suspension-technologie is het belangrijkste trillings- en schokabsorberende systeem in de fietsindustrie. SAVE maakt gebruik van technisch ingebouwde flexibiliteit in het frame en de vork om niet alleen de voelbaarheid van trillingen te verminderen, maar ook om het contact van de banden met de ondergrond te verbeteren. Het resultaat is dat Cannondale frames die zijn uitgerust met SAVE-technologie, sneller over oneffenheden rollen en onder alle omstandigheden zorgen voor een vertrouwd en neutraal stuurgedrag.

 • MTN Trail

  Een stabiel platform dat je lichaam rechtop houdt en je ogen voorwaarts gericht voor een goed zicht en goede controle.

 • Gladde lasnaden

  Een echte gladde lasnaad in plaats van een geschuurde, geplamuurde en gelakte lasnaad die we op veel andere frames aantreffen. Het handelsmerk van Cannondale, de dubbele gladde lasnaadtechnologie, zorgt ervoor dat er geen materiaalstress of zwakke punten zijn zoals die wel te vinden zijn in traditioneel gelaste frames. Daardoor kunnen we over de gehele lijn lichtere, sterkere frames bouwen.

‘Het startpunt van performance’

Cannondale Trail

De fiets voor groot en klein. Verschillende wiel diameters maken deze fiets toegankelijk voor een breed prestatiegericht publiek! Een geavanceerd lichtgewicht frame is jouw toegangskaart tot offroad speelplezier!

Modellen in de Trail serie