GIANT MOUNTAINBIKES

ANTHEM

Er is twee jaar gewerkt aan deze uitbreiding van de legendarische Anthem-serie. Het hoofdframe is gemaakt van superlicht Advanced-grade composite en biedt 90 mm soepele veerweg, terwijl aan de voorzijde een 100 mm voorvork actief is. Het resultaat is een vuurspuwende XC-machine die pure snelheid en controle uitstraalt.

Bekijk model & uitvoeringen

XTC ADVANCED

Deze splinternieuwe hardtail geeft je oneindige mogelijkheden voor offroad-avonturen door zijn handgemaakte lichtgewicht frame van Advanced-grade composite. In zijn 27.5+ vorm, is hij perfect voor avontuurlijke singletrack-trektochten. Door de volumineuze 27.5+ banden kun je over rotsen, zand en zelfs sneeuw glijden. Hij kan ook worden omgebouwd tot een race-georiënteerde 29er of tot een speelse singlespeeder.

Bekijk model & uitvoeringen

FATHOM

Deze compleet nieuwe 29er mixt de efficiëntie van een klassieke hardtail met een moderne, doelgerichte framegeometrie. Het resultaat is een vertrouwd rijgevoel voor een breed aantal XC-ondernemingen. Met de grotere 29 inch-wielen geeft de Fathom 29 rijders een extra dosis stabiliteit. Het lichtgewicht ALUXX SL aluminium frame heeft een 69 graden balhoofdhoek die speciaal afgestemd is op de 29er wielen en een 100 mm geveerde voorvork. Je krijgt dus optimale kracht en efficiency op de beklimmingen en totale controle op de afdalingen.

Bekijk model & uitvoeringen

TERRAGO

Built on a lightweight ALUXX aluminum frame that features classic hardtail design and the added off-road stability of larger diameter 29-inch wheels, Terrago is a great choice for XC terrain. The frame geometry is specifically designed for its wheel size and 100mm suspension fork. The result is a confident ride that’s perfect for XC riders looking to increase their speed and improve their skills on fun singletrack rides.

Bekijk model & uitvoeringen

TALON

Het lichtgewicht ALUXX aluminium Talon-frame heeft een klassiek offroad-ontwerp dat een upgrade heeft ondergaan met de beproefde 29er wieltechnologie van Giant. Het ontwerp van het hardtail-frame is geoptimaliseerd voor de wielmaat en een 100 mm geveerde voorvork. Dit is de ideale keuze voor enthousiaste offroad-rijders die op zoek zijn naar een uitgebalanceerde mix van snelheid en controle op de trails.

Bekijk model & uitvoeringen

TRANCE

Dit is een trailbike die in de meest uitdagende omstandigheden er bovenuit steekt. Het frame is gemaakt van lichtgewicht, maar toch supersterk en stijf ALUXX SL aluminium. De verbeterde Maestro achtervering heeft een demper met een trunnion-mount en een Advanced Forged composite rocker-arm om grote en kleine oneffenheden te absorberen.

Bekijk model & uitvoeringen

FATHOM E+

De Fathom E+ is een geweldige fiets voor XC- en singletrack-terrein. Het lichtgewicht ALUXX SL aluminium frame en de trail-vriendelijke geometrie helpen je om meer van het trailrijden te genieten dan ooit tevoren. De SyncDrive Sport motor geef soepele en directe ondersteuning om heuvels en technisch terrein te overwinnen. Het EnergyPak is in het frame geïntegreerd en kan zijdelings worden verwijderd om op te laden. En je kunt al je instellingen eenvoudig beheren met de fraaie, gebruiksvriendelijke RideControl ONE setup.

Bekijk model & uitvoeringen

ATX

De ATX is nauw verwant aan de Giant XC- en trailbikes. Hij heeft het kenmerkende vlakke stuur en de 100 mm geveerde voorvork van een traditionele XC-mountainbike. Het lichtgewicht ALUXX aluminium frame heeft een comfortabele geometrie meegekregen voor uitdagend terrein en dat voegt iets extra’s toe aan zijn stevige persoonlijkheid. De ATX wordt bovendien uitgerust met 27.5″ wielen. Krachtige schijfremmen geven je een vertrouwde handling, ongeacht de weersomstandigheden. Met de geïntegreerde bevestigingen kun je eenvoudig dragers en spatborden monteren voor avontuurlijke ritten.

Bekijk model & uitvoeringen

TRANCE E+

De SyncDrive Pro motor geeft de Trance E+ Pro een stevige 80 Nm koppel en 360 procent instelbare ondersteuning via de nieuwe Giant E-bike app. Met 140 mm soepele Maestro-vering aan het achterwiel, 150 mm voorvering en een framegeometrie die is afgestemd op 27.5-wielen, is dit een volledig nieuwe manier om technische singletrack te overwinnen. Geniet van E-bike-rijden op de manier zoals jij wilt.

Bekijk model & uitvoeringen

REIGN

De Reign heeft een ALUXX SL aluminium frameset die volledig afgestemd is op de 27.5-wielen. Deze bike geeft je de mogelijkheden en het vertrouwen om je grenzen te verleggen op agressief terrein. Het trunnion-mount Maestro achterveringssysteem heeft 160 mm soepele en actieve veerweg en een lichtere, stijvere bovenste rocker-arm die gemaakt is van Advanced Forged composite-materiaal.

Bekijk model & uitvoeringen

GLORY

DH-terrein is onvergeeflijk. Je hebt het vertrouwen en de controle nodig om split-second beslissingen te nemen en onverbiddelijk je lijn te kiezen. Met 203 mm volledig actieve Maestro vering met trunnion-mount demper, is de Glory 27.5 getest en goed bevonden door enkele van de beste DH-racers en gravity-rijders ter wereld. Zijn lichtgewicht, supersterke frame heeft een geometrie die geoptimaliseerd is voor 27.5-wielen. Verder heeft hij een superstijve OverDrive stuurbuis voor ongeëvenaarde controle en stuurprecisie.

Bekijk model & uitvoeringen