Trek Top Fuel

Trek Top Fuel Series

 • Geavanceerde XC-vering

  Beproefde veringstechnieken van Trek zoals ABP, EVO-link en Full Floater zijn geoptimaliseerd voor fietsen met minder veerweg voor meer snelheid en efficiëntie, inclusief een achterdemper met race tuning.

 • Dubbel zo stijf: Boost148/110

  De extra brede 148 mm inbouwbreedte achter en 110 mm vóór op 29ers resulteert in sterkere, stabielere wielen waardoor bovendien bredere banden, een kortere liggende achtervork en meer aandrijfopties mogelijk zijn.

 • G2: een beter sturende 29er

  Geavanceerde framegeometrie en een specifieke vork-offset bieden je nauwkeurig stuurgedrag bij lage snelheden zonder dat de stabiliteit bij hoge snelheden in het geding komt.

 • Smart Wheel Size

  Er is niet één wielmaat voor iedereen. We zetten de juiste wielmaat in elk frame: 27.5/650b in 15.5”-frames, 29er in 17.5” en grotere maten. Iedereen wint.

 • Beter dan ooit

  De beter-dan-ooit Top Fuel is de snelle, veelzijdige keuze voor de crosscountry-rijder, marathonrijder en het complete Trek Factory Racing World Cup team.

Terug. En sneller dan ooit.

Trek Top Fuel

De Trek Top Fuel is de snelle, veelzijdige keuze voor de kenner! Verfijnd en doordrenkt met de nieuwste technologie, om deze full-suspension nog harder te laten gaan! Dubbel zo stijf om je nog beter over de trails te laten vliegen!

Modellen in de Top Fuel serie