CANNONDALE RACEFIETSEN

SYSTEMSIX

Dit volledig system-integrated ontwerp geeft je in elke situatie zulke enorme adrenaline-kicks, dat zelfs de ’need for speed’ van de meest fanatieke die-hard wordt bevredigd.

Bekijk model & uitvoeringen

TOPSTONE

Wat is er nou mooier dan op pad gaan met een fiets waarmee je comfortabel op de weg maar ook in het bos mee kunt fietsen, dat is de Cannondale Topstone Carbon. De fiets is de absolute mix van een gravelracer die je voor wedstrijden kunt inzetten als de perfecte comfortfiets voor fietsvakanties.

Bekijk model & uitvoeringen

SYNAPSE

De vernieuwde Cannondale Synapse gemaakt voor de lange dagen in het zadel. Een perfecte combinatie van comfort, stijfheid en snelheid zorgen voor het ultieme rijgedrag in deze endurance bike.

Bekijk model & uitvoeringen

SUPERSIX EVO

De nieuwe SuperSix EVO is de meest geavanceerde racefiets die ooit is gemaakt! De balans tussen explosieve stijfheid, superscherp stuurgedrag, aerodynamica en lage gewicht geven op alle fronten het beslissende voordeel.

Bekijk model & uitvoeringen

CAAD 12

Het nieuwe aluminium! Cannondale herdefinieert, met de CAAD12, de aluminium racefiets. De meest verfijnde aluminium racefiets die ooit gemaakt is, de CAAD 12 is ongelofelijk licht, explosief stijf en onmogelijk stijf. De CAAD12 is de keus van echte kenners!

Bekijk model & uitvoeringen

CAAD OPTIMO

De volledig vernieuwde CAAD Optimo is de perfecte instapfiets. Met een geometrie en uitrustingskenmerken die rechtstreeks zijn afgeleid van de machtige CAAD12, zullen zijn racewaardige prestaties en prettige prijskaartje ervoor zorgen dat je in no-time verslaafd raakt aan fietsen.

Bekijk model & uitvoeringen

SLATE

Kleine wielen maar toch een razendsnelle racefiets! De Cannondale Slate met Lefty zorgt voor een ultiem rij comfort. De speelsheid geeft vrijheid om zo het grindpad op te racen of over de stoeprand te springen of gaat u straks extreem strak door de bocht! De Cannondale Slate geeft u plezier!

Bekijk model & uitvoeringen