Perfectie 2.0


De vernieuwde Cannondale Synapse gemaakt voor de lange dagen in het zadel. Een perfecte combinatie van comfort, stijfheid en snelheid zorgen voor het ultieme rijgedrag in deze endurance bike. Het micro-suspension-systeem zorgt voor het perfecte rijgevoel en neemt de trillingen van het wegdek weg.

Frame:


950 gram. Het gewicht van een frame waarmee alles kan. Lange ritten, snelle ritten of een combinatie van beide. Het Ballistec Carbon frame heeft nu nog meer stijfheid dan z͛n voorganger. Maar ook geeft dit frame de mogelijkheid om nog comfortabeler te rijden. De Synapse geometrie samen met de verbeterde comfort geven de rijder de beste fiets ervaring.

Asymmetrisch design:


Deze asymmetrische geometrie in de achterbrug zorgt voor tegengewicht van de trapbelasting en remkracht. Wat resulteert in een ongeëvenaarde frame opbouw bij de racefietsen. Strak stuurgedrag en de perfecte stijfheid in 1!

Synapse

ONTDEK DE MODELLENSYNAPSE HI-MOD DISC DURA-ACE DI2

ontdek deze fiets

SYNAPSE HI-MOD DISC RED ETAP

ontdek deze fiets

SYNAPSE HI-MOD DISC DURA-ACE

ontdek deze fiets

Save System


Wederom een sterk stukje techniek van Cannondale. De Cannondale SAVE zadelpen heeft zich al bewezen in een ultiem extra stukje comfort in elke Cannondale racefiets! De Cannondale Synapse is nu voorzien van een SAVE System stuur. Een fraai ontwerp en speciale vorm zorgen voor meer soepelheid en demping in het stuur. De verstel mogelijkheden geven elke fietser de mogelijkheid om de perfecte houding aan te nemen! Monteer gemakkelijk je Garmin of Fabric product!

SYNAPSE CARBON DISC RED ETAP

ontdek deze fiets

SYNAPSE CARBON DISC DURA-ACE

ontdek deze fiets

SYNAPSE CARBON DISC ULTEGRA DI2

ontdek deze fiets

SYNAPSE CARBON DISC ULTEGRA SE

ontdek deze fiets

SYNAPSE CARBON DISC ULTEGRA

ontdek deze fiets

SYNAPSE CARBON DISC APEX 1 SE

ontdek deze fiets

Save Micro Suspension


Dempt trillingen waar dit nodig is en geeft nog meer comfort aan de Cannondale Synapse. Het Save Micro suspension system is ontworpen om de ruwe wegen te verzachten en de berijder meer controle te geven over zijn fiets. Ballistec Carbon geeft de mogelijkheid om dit micro suspension systeem te ontwikkelen.

SYNAPSE CARBON ULTEGRA

ontdek deze fiets

SYNAPSE CARBON DISC 105

ontdek deze fiets

SYNAPSE CARBON 105

ontdek deze fiets

SYNAPSE DISC 105 SE

ontdek deze fiets

SYNAPSE DISC 105

ontdek deze fiets

SYNAPSE DISC TIAGRA

ontdek deze fiets

Kabelmanagement


Clearance maakt het af. Perfect geleide voorkomen de beschadiging van het frame door de kabels. Dit nieuwe stukje techniek geeft elke schakelgroep de mogelijkheid om perfect weg gewerkt te worden. Van elektrisch, draadloos tot mechanisch een perfecte en eenvoudige afstelling van je schakelgroep maakt je rit leuker!

Brede banden


De Synapse is gemaakt voor endurance ritten! Het frame geeft je alle mogelijkheden om door te rijden. De verbrede achter brug en vrijheid in de voorvork maken het mogelijk om tot 32mm banden te monteren. Met een 32mm band kan je altijd door, slechte wegen of een gravel pad zijn geen excuus meer.

Maat specifiek design


De Cannondale Synapse heeft voor elke maat een specifiek design. Om de berijder nog meer comfort te laten ervaren en niet te hoeven toegeven op stijfheid. Deze maat specifieke diameters van de frame buizen, balhoofdbuis en vorkbuis zorgen voor de juiste stijfheid en comfort bij elke framemaat dat past bij de kracht en lengte van de berijder!

tentusscher-stripe

ENTHOUSIAST GEWORDEN?


NEEM DAN EENS CONTACT OP