GIANT RACEFIETSEN

TCR ADVANCED

Steile beklimmingen opvliegen. Aanvallen in kronkelige afdalingen. Je rivalen aftroeven in een zinderende sprint. De TCR Advanced SL heeft zijn reputatie gevestigd als ultieme allround racefiets. Dit is de lichtste raceframeset die Giant ooit gemaakt heeft met de hoogste stijfheid-gewichtsverhouding van alle racefietsen op de markt.

Bekijk model & uitvoeringen

PROPEL ADVANCED

Met de Propel Advanced krijg je het hele pakket: beproefde aerodynamische prestaties, scherp en toch stabiel stuurgedrag en een van de lichtste frames in zijn klasse. Deze raceklare machine is ontworpen met behulp van de AeroSystem Shaping-technologie en gebouwd met Advanced-grade composite zodat je moeiteloos de concurrentie achterlaat.

Bekijk model & uitvoeringen

DEFY ADVANCED

Deze soepel rijdende racefiets combineert snelheid, vertrouwen en controle, is handgebouwd met lichtgewicht Advanced-grade composite en heeft een endurance-geometrie om de vermoeidheid op lange ritten te verminderen. Schijfremtechnologie en 12 mm steekassen voor en achter geven je totale controle onder alle weersomstandigheden.

Bekijk model & uitvoeringen

CONTEND SL

Deze nieuwe allround-racefiets ie ontworpen om enthousiaste wielrenners naar een hoger niveau te helpen. De gloednieuwe Contend SL heeft een lichtgewicht ALUXX SL aluminium frame dat een snelle acceleratie, stabiele handling en een soepel rijgedrag in zich verenigt. De beproefde combinatie van de OverDrive tapered balhoofdbuis en PowerCore bottom bracket van Giant staat garant voor een strak stuurgedrag en maximale trapefficiëntie.

Bekijk model & uitvoeringen

CONTEND

De gloednieuwe Contend is het resultaat van een prestatiegerichte benadering en ontworpen voor enthousiaste rijders die hun rijervaring op de weg willen verbeteren. Hij is geboren in Giant’s eigen aluminium-smederij en gebouwd met ALUXX aluminium-technologie. De geometrie is speciaal gericht op het verkrijgen van een vertrouwd aanvoelend stuurgedrag op variabel terrein en bij verschillende wegcondities. Het is de perfecte combinatie van snelheid, comfort en controle.

Bekijk model & uitvoeringen

TRINITY

De volledig vernieuwde Trinity Advanced Pro is ontworpen om de snelste triatlonfiets te zijn onder realistische raceomstandigheden. Hij is ontworpen met behulp van Computational Fluid Dynamics en dynamische windtunneltesten en levert daarom superieure aerodynamische prestaties in een raceklaar pakket. Het innovatieve AeroVault System werd samen met het frame ontworpen als een compleet systeem.

Bekijk model & uitvoeringen

ROAD E+

Neem de snelle route met de levendige Road-E+ die gemaakt is voor op de weg. Deze e-bike levert functionele prestaties die je helpen om je fiets avonturen uit te breiden. De Road-E+ brengt Giant’s wereldwijd toonaangevende expertise op racefietsen samen met de innovatieve techniek van de e-bike. Dit resulteert in een fiets die krachtig, efficiënt en leuk is om mee te rijden.

Bekijk model & uitvoeringen

TOUGHROAD GX E+

De nieuwe ToughRoad E+ GX geeft je de kracht om op een efficiënte en gecontroleerde manier van de binnenstad naar de vrije natuur te rijden. Het is een geweldige ervaring om avonturen te beleven op telkens wisselend terrein waarbij je de vrijheid voelt om verder dan ooit te rijden. De ALUXXX aluminium frameset en de Yamaha SyncDrive Sport-motor koppelen vertrouwd stuurgedrag aan een soepele acceleratie op verharde en onverharde wegen.

Bekijk model & uitvoeringen