TREK RACEFIETSEN

MADONE

Dé samensmelting van kracht, aerodynamica, rijkwaliteit en de beste techniek voor handen. De allersnelste fiets die ooit ontwikkeld is. Elke watt aan vermogen die u levert wordt op de Trek Madone gebruikt om harder te gaan. Race ontzettend hard op deze Trek Madone aerobike mét comfort!

Bekijk model & uitvoeringen

ÉMONDA ALR

Het aluminium broertje van de carbon Trek Émonda. Een ultra lichte aluminium fiets met een geweldig rijgedrag, waar veel carbon concurrenten niet aan tippen! De nieuwe standaard voor elegantie!

Bekijk model & uitvoeringen

DOMANE SLR

De Trek Domane SLR, de fiets die alles heeft! Snelheid, ongelofelijk veel comfort en stabiliteit. De fiets om de lange ritten comfortabel en met nog meer plezier extra kilometers maken, de Domane SLR haalt het maximale uit elke pedaalslag! Hoezo overleven? Overwinnen, daar is de Domane SLR voor!

Bekijk model & uitvoeringen

DOMANE

De Trek Domane, de fiets die alles heeft! Snelheid, ongelofelijk veel comfort en stabiliteit. De fiets om de lange ritten comfortabel en met nog meer plezier extra kilometers maken, de Domane haalt het maximale uit elke pedaalslag! Hoezo overleven? Overwinnen, daar is de Domane voor!

Bekijk model & uitvoeringen

ÉMONDA

Zo licht als een veertje en zo snel als een F1 wagen! De Trek Émonda is de lichtste productiefiets ooit gemaakt, de hele Émonda-lijn is waanzinnig licht met verbluffende rijeigenschappen en rijprestaties waar u U tegen zegt!

Bekijk model & uitvoeringen