Trek Domane Slr

Trek Domane SLR Series

 • Efficiënt

  Domane haalt het maximale uit elke pedaalslag: met een verbazingwekkende krachtoverbrenging en 30% meer laterale stijfheid dan de concurrentie. Geen verspilling, pure winst.

 • Soepele IsoSpeed decoupler

  Lange dagen en ruwe wegen leggen het af tegen de IsoSpeed technologie. Onze innovatieve decoupler zorgt voor meer verticale flexibiliteit, zodat je sterker en langer rijdt.

 • Stabiel

  Door de uitgebalanceerde, stabiele wedstrijdgeometrie en geïntegreerde chain keeper kun je met de Domane uitstekend sturen en foutloos schakelen op elke weg, onder elke belasting.

 • Remhoeven of schijfremmen

  Alle remkracht die je wenst en die je nodig hebt: soepele schijfremmen voor alle weersomstandigheden of lichtgewicht cantilevers.

 • Topprestaties

  Over eeuwenoude kasseien razen, duizelingwekkende beklimmingen opvliegen en afdalen als een sneltrein op weg naar een heroïsche zege. Zo rijdt Fabian Cancellara op zijn Domane. En jij?

Domane met IsoSpeed heeft het allemaal: ziedende snelheid, ongelofelijk racecomfort en stabiliteit.

Trek Domane SLR

De Trek Domane, de fiets die alles heeft! Snelheid, ongelofelijk veel comfort en stabiliteit. De fiets om de lange ritten comfortabel en met nog meer plezier extra kilometers maken! Hoezo overleven? Overwinnen, daar is de Domane voor!

Modellen in de Domane SLR serie